Panzió

panzioikonSokszor tapasztaljuk azt, hogy a gazdinak milyen nehéz döntés panzióba adni kedvencét.
Amikor a Fenyves panzió mellett dönt gondoljon arra, hogy számunkra rendelkezésre áll az egész nap, hogy az Ön kedvence játsszon, sétáljon, pihenjen, a lehető legjobb ellátásban részesüljön.

A Fenyves Kutyapanzió Erdőkertes határában, csendes, nyugodt környezetben található. Családias környezetben 24 órás felügyelet mellett biztosítjuk kedvence zavartalan kikapcsolódását. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy kedvence a napi rutinjától a legkevésbé térjen el, hiszen így marad boldog és kiegyensúlyozott a nálunk töltött idő alatt. Ennek érdekében kérheti, hogy kutyáját – akár többször is naponta – sétálni vigyük a megszokott időpontban. Sétáltatáskor a közeli mezőre vagy patak partjára visszük őket, ahol a legnagyobb kánikulában is kellemes az idő.

Az itt töltött idő alatt minél jobban próbálunk a kutya napirendjéhez alkalmazkodni, a sétáltatás és etetés időpontját is beleértve.

Szükség esetén az erdőkertesi állatorvos segítségére is számíthatunk.

Panziónkban tüzelő szukákat is fogadunk, biztonságosan zárt kennelekben.

Amennyiben további kérdései lennének panziónkkal kapcsolatban, keressen fel minket személyesen Erdőkertesen a Rét utca 7. szám alatt, vagy a 20/520-2839-es telefonszámon, szívesen állunk rendelkezésére!

Egyéni igények (műtét utáni rehabilitáció, tüzelő szuka elhelyezése, stb.) megbeszélés szerint.

Panzió saját eledellel 4000 Ft minden megkezdett naptári nap
A panzió szolgáltatásait kizárólag érvényes oltási könyvvel rendelkező kutyusok vehetik igénybe, az oltási könyvet érkezésnél le kell adni.
A panzióba történő leadás előtt maximum 3 hónappal a kutyának féreghajtót kell kapnia.
Javasolt a kutyus kényelmében a kedvenc fekhelyét, takaróját is elhozni a panzióba, hogy kedvence minél inkább otthon érezze magát nálunk.